سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خونِ جوشانِ امام حسین علیه السلام


ارسال شده در توسط علی

 

بسم الله الرحمن الرحیم-نظریات شخصی است-حضرت چمبران رحمت الله  علیه-مردی برای  اینده های دور- دقیقترین تعبیر  منش وسیروسلوک ایشان- دقیقا حسینی وعاشورایی است- حتی درجنگیدن- نه کلاسیک است ونه کلاسیگ جنگهای نامنظم وچریکی واوج  ایمان وشجاعت غیرقابل باور- ازاوج علوم مادیت که درچند رشتهکارکرده است وسپس برای ناسا دردانشاه بکلی تحقیقات ارزنده داشته است ئوتغیربه ارزش های معنوی  بسیارسنگین وپیچیده که  باوری عظیم میطلبد وناشناخته مانده است غربیان صفات زیادی به اودادند  دیپلمات -مدیر جنگجوی  وغیره- و پدری مهربان برای افراد ویارشفیق برای افراد تلاشگر وکوشا تاحد بسیاربالا-  باایمانی سترگ به اسلام ورهبریت اسلام - فروتن  خاض وخاشع- - امیداست دراینده اسوه جوانان فهیم وومردم اگاه  وشجاع گردد-یاداش گرامی  ومریدانش فراوان- انشالله


 


ارسال شده در توسط علی

 

حزب بعث که اساساً با دین دشمنی داشت، در ژوئیه 1967 به قدرت رسیده بود و به زودی شروع به اعمال فشار بر علمای دینی عراق و ایران در نجف کرد. در سال 1971 عراق و ایران وارد یک جنگ پراکنده و اعلام نشده با یکدیگر شدند و رژیم عراق شروع به بیرون راندن ایرانیانی کرد که اجدادشان در برخی موارد برای چندین نسل در عراق زندگی می کردند. امام که تا آن زمان همواره از مقامات عراقی فاصله می‌گرفت، مستقیماً با بالاترین رده‌های حکومت عراق خطاب می‌کرد و اقدامات آنها را محکوم می‌کرد.

امام خمینی (ره) در حقیقت پیوسته و به شدت از ارتباطات بین امور ایران و جهان اسلام به طور عام و سرزمین های عربی به طور خاص آگاه بود. این آگاهی باعث شد که وی به مناسبت حج سال 1971 اعلامیه ای از نجف خطاب به همه مسلمانان جهان صادر کند و با تواتر و تأکید خاصی درباره مشکلاتی که اسرائیل برای جهان اسلام ایجاد کرده است، اظهار نظر کند.

توجه خاص امام به مسئله فلسطین، وی را بر آن داشت که در 27 اوت 1968 فتوایی صادر کند که در آن اجازه استفاده از پول جمع آوری شده برای مقاصد مذهبی (وجوه شرعی) برای حمایت از الاصفه نوپا را صادر کرد. شاخه مسلح سازمان آزادیبخش فلسطین؛ با پاسخ قانونی مشابه و دقیق تری که پس از دیدار با نمایندگان ساف در بغداد 39 صادر شد، تایید شد .

همین که اعلامیه ها و فتواهای امام خمینی (ره) در ایران حتی در مقیاس محدود پخش می شد، کافی بود تا نام ایشان در سال های تبعید فراموش نشود. به همان اندازه مهم، جنبش اپوزیسیون اسلامی شاه که از قیام 15 خرداد به وجود آمد، علیرغم سرکوب وحشیانه ای که شاه بدون تردید به راه انداخت، به رشد خود ادامه داد. گروه ها و افراد متعددی به صراحت با امام بیعت کردند. اندکی پس از تبعید، شبکه‌ای به نام هیأت‌های موتلفه اسلامی راه‌اندازی شد که مقر آن در تهران بود اما در سراسر کشور شعبه داشت.

اعضای فعال آن، بسیاری از کسانی بودند که زیر نظر امام در قم تحصیل کرده بودند و بعد از انقلاب مناصب مهمی را به عهده گرفتند. مردانی مانند هاشمی رفسنجانی و جواد باهنر. در ژانویه 1965، چهار تن از اعضای اتحاد، حسنعلی منصور، نخست وزیری را که دستور تبعید امام را صادر کرده بود، کشتند.

تا زمانی که امام خمینی (ره) در تبعید بودند، هیچ کس به طور رسمی یا مخفیانه مجاز به نمایندگی از ایشان در ایران نبود.

با این وجود، علمای متنفذی چون آیت‌الله مرتضی مطهری، آیت‌الله سید محمد حسین بهشتی (شهادت 1360) و آیت‌الله حسینعلی منتظری مستقیم و غیرمستقیم با ایشان ارتباط داشتند و از طرف ایشان در مسائل مهم صحبت می‌کردند. مانند همتایان جوان خود در اتحاد، هر سه نقش مهمی در انقلاب و در سال‌های پس از آن داشتند.

تداوم رشد نهضت اسلامی در دوران تبعید امام خمینی را نباید صرفاً مدیون نفوذ پایدار ایشان یا فعالیت علمایی که مطابق با ایشان عمل می کردند، دانست. همچنین سخنرانی‌ها و کتاب‌های علی شریعتی (متوفی 1977)، روشنفکر تحصیل‌کرده دانشگاهی که درک و ارائه‌اش از اسلام تحت تأثیر ایدئولوژی‌های غربی، از جمله مارکسیسم، تا حدی قرار گرفته بود که بسیاری از علما آن را به‌طور خطرناکی با هم ترکیب می‌کردند، مهم بود.

وقتی از امام خواسته شد که نظریات شریعتی را چه از جانب مدافعان و چه از طرف مخالفان بیان کند، ایشان با احتیاط از اظهار نظر قاطع پرهیز کردند تا در نهضت اسلامی شکافی ایجاد نشود که رژیم شاه می توانست سود ببرد.

بارزترین نشانه محبوبیت پایدار امام خمینی (ره) در سالهای منتهی به انقلاب، به ویژه در بطن تشکیلات دینی قم، در خرداد 1354 و در سالگرد قیام 15 خرداد رخ داد. طلاب مدرسه فیضیه در داخل مدرسه تظاهرات کردند و جمعیتی از هواداران در بیرون تجمع کردند.

هر دو تظاهرات به مدت سه روز ادامه یافت تا اینکه از زمین توسط کماندوها و از هوا توسط هلیکوپترهای نظامی مورد حمله قرار گرفتند و تعداد زیادی کشته شدند. امام در پیامی واکنش نشان دادند و در آن اعلام کردند که وقایع قم و دیگر اغتشاشات از همین نوع که در جاهای دیگر رخ داد را باید نشانه امیدواری دانست که «آزادی و رهایی از زنجیر امپریالیسم» اکنون نزدیک است . . در واقع دو سال و نیم بعد انقلاب شروع شد.

زنجیره حوادثی که در بهمن 1357 با سرنگونی رژیم پهلوی و با تأسیس جمهوری اسلامی به پایان رسید، با رحلت حاج سید مصطفی خمینی آغاز شد که در 2 مهر 1356 در نجف به شکلی غیرمنتظره و مرموز رخ داد. بسیاری مسئولیت این حادثه را به عهده ساواک، سرویس های مخفی ایران گذاشتند و تظاهرات اعتراضی در قم، تهران، یزد، مشهد، شیراز و تبریز برگزار شد. امام خمینی ( ره) نیز با جدایی همیشگی خود در مقابل خسارات شخصی، مرگ فرزندش را از «الطاف الخافیه» توصیف کرد و مسلمانان ایران را به قاطعیت و اعتماد به نفس دعوت کرد .

احترامی که امام خمینی از آن برخوردار بود و عزم انعطاف ناپذیری که رژیم در تلاش برای تضعیف آن به هر وسیله ای از خود نشان داد، بار دیگر در 16 دی 1357، زمانی که مقاله ای در روزنامه نیمه رسمی اطلاعات منتشر شد و با الفاظی بسیار خام به ایشان حمله کرد، ظاهر شد. او را به عنوان یک خائن نشان می دهد که با دشمنان خارجی کشور همکاری می کند.

روز بعد تظاهرات خشمگینی در قم به وقوع پیوست که توسط نیروهای امنیتی با خونریزی گسترده سرکوب شد. این اولین مورد از سلسله رویارویی های مردمی بود که با شدت گرفتن در سال 1978، به زودی به یک جنبش انقلابی گسترده مبدل به سرنگونی رژیم پهلوی و ایجاد حکومت اسلامی شد.

یاد و خاطره شهدای قم چهل روز بعد با تظاهرات و تعطیلی مغازه ها در تمام شهرهای بزرگ ایران برگزار شد. ناآرامی های تبریز به ویژه جدی بود و تنها پس از کشته شدن بیش از صد نفر توسط ارتش شاه پایان یافت. 29 مارس، چهلمین روز پس از کشتار تبریز، با دور دیگری از تظاهرات در حدود پنجاه و پنج شهر مشخص شد. شدیدترین حوادث این بار در یزد رخ داد که نیروهای امنیتی به سمت جمعیتی از مردم در مسجد جامع تیراندازی کردند. در ابتدای اردیبهشت بدترین دوره خشونت در تهران رخ داد. برای اولین بار از سال 1963، خیابان ها توسط ستون های خودروهای زرهی که تلاش می کردند انقلاب را مهار کنند، اشغال شد.

شاه در خرداد صرفاً از روی محاسبات سیاسی، یک سری امتیازات سطحی به نیروهای سیاسی مخالف خود داد - مانند لغو «تقویم شاهنشاهی» - اما سرکوب را نیز ادامه داد. هنگامی که دولت در 17 اوت کنترل اصفهان را از دست داد، ارتش به شهر حمله کرد و صدها تظاهرکننده غیرمسلح را کشت. دو روز بعد 410 نفر در یکی از سینماهای آبادان زنده زنده در پشت درهای قفل شده سوزانده شدند که دولت مسئول آن بود.

در روز عید فطر (جشنی که ماه رمضان را به پایان می‌رساند)، که در 4 سپتامبر همان سال بود، در تمام شهرهای بزرگ تردد برپا بود. تخمین زده می شود که در مجموع چهار میلیون تظاهرکننده شرکت کرده باشند. الغای سلطنت و استقرار حکومت اسلامی به ریاست امام خمینی (ره) فریاد زدند. شاه در مواجهه با واقعیت انقلاب قریب الوقوع، حکومت نظامی را صادر کرد و تظاهرات بیشتر را ممنوع کرد.

در 18 شهریور، جمعیتی که در میدان زهلای تهران (که متعاقباً به میدان شهدا تغییر نام داد) تجمع کرده بودند، مورد حمله ارتشی قرار گرفتند که تمام راه‌های خروجی میدان را مسدود کرده بود و فقط در اینجا حدود دو هزار نفر. مردم کشته شدند. دو هزار نفر دیگر در مناطق دیگر تهران توسط هلیکوپترهای نظامی تدارکاتی آمریکا که در ارتفاع پایین شناور بودند کشته شدند. این روز قتل عام که به «جمعه سیاه» معروف است، نقطه بی بازگشتی بود. خون زیادی برای شاه ریخته شده بود که امیدی به زنده ماندن نداشت و خود ارتش نیز از اطاعت از دستورات برای انجام قتل عام خسته شده بود.

در زمان وقوع این حوادث در ایران، امام خمینی (ره) یک سلسله پیام ها و سخنرانی ها را بیان کرد که نه تنها به صورت چاپی، بلکه در نوارهای ضبط شده نیز به سرزمین مادری خود رسید. صدای او شنیده می‌شد که به مردم به خاطر فداکاری‌هایی که متحمل شده‌اند تبریک می‌گوید، شاه را به‌عنوان یک جنایتکار سرسخت معرفی می‌کرد و بر مسئولیت آمریکا در قتل‌عام‌ها و سرکوب تأکید می‌کرد (از قضا رئیس‌جمهور آمریکا، کارتر، در شب سال نوی 1978 به تهران سفر کرده بود و شاه را ستایش کرده بود. برای ایجاد "جزیره ثبات در یکی از آشفته ترین مناطق جهان") 42 .

در حالی که هر ظاهری از ثبات محو شده بود، ایالات متحده به حمایت نظامی و سیاسی از شاه ادامه داد و هیچ چیز را در رفتار خود تغییر نداد مگر برای برخی تردیدهای سطحی. مهمتر از آن، امام فهمیده بود که یک مقطع منحصر به فرد در تاریخ ایران در حال رخ دادن است: لحظه ای واقعاً انقلابی که اگر از بین برود، بازسازی آن غیرممکن است. از این رو او نسبت به هرگونه گرایش به سازش و فریب ژست‌های آشتی پراکنده که از سوی شاه سرچشمه می‌گیرد هشدار داد.

از این رو، به مناسبت عید فطر، پس از عبور موکب‌های عظیم از تهران به ظاهر آرام، چنین اعلام کرد: «مردم شریف ایران! به حرکت خود ادامه دهید و حتی یک لحظه تزلزل نکنید. من می دانم که شما نمی خواهید! هیچ کس فکر نکند که بعد از ماه مبارک رمضان وظایفی که خداوند بر عهده او گذاشته تغییر کرده است. این تظاهراتی که ظلم را از بین می برد و آرمان اسلام را پیش می برد، نوعی از عبادت است که فقط به ماه ها یا روزهای خاصی محدود نمی شود، زیرا هدف آنها نجات کشور، برقراری عدالت اسلامی و ایجاد حکومت الهی مبتنی بر آن است. در مورد عدالت» 43 .

در یکی از بسیاری از محاسبات اشتباهی که نشان دهنده تلاش وی برای نابودی انقلاب بود، شاه تصمیم گرفت امام خمینی (ره) را از عراق تبعید کند، بدون شک با این اعتقاد که زمانی که از مکان معتبر نجف و مجاورت آن با ایران بیرون می‌رفتند، می‌شد. تا حدودی ساکت شده موافقت دولت عراق در نیویورک در دیدار وزرای خارجه ایران و عراق حاصل شد و ارتش در 24 شهریور 1357 منزل امام را در نجف محاصره کرد.

به او اطلاع دادند که اقامتش در عراق با بازنشستگی او از فعالیت سیاسی مرتبط است، شرطی که آنها می‌دانستند که او با خیال راحت از این کار امتناع خواهد کرد. امام در 12 مهر از عراق به کویت رفتند، اما در مرز طرد شدند. پس از اندکی تردید و پس از آنکه سوریه، لبنان و الجزایر را مقاصد احتمالی دانستند، امام خمینی (ره) به توصیه فرزند دوم خود حاج سید احمد خمینی که در همین حین به ایشان پیوسته بود، عازم پاریس شد. امام روزی در پاریس در حومه نوفل لو شاتو و در خانه ای که تبعیدیان ایرانی در فرانسه برای او اجاره کرده بودند، اقامتگاهی یافت.

امام خمینی (ره) بی شک زندگی در یک کشور غیر اسلامی را غیرقابل تحمل می دانست و در بیانیه ای که نوفل لو شاتو در 11 اکتبر 1978، چهل و هشت روز پس از کشتار جمعه سیاه منتشر کرد، قصد خود را برای حرکت اعلام کرد. هر کشور اسلامی به او آزادی بیان بدهد. 44

آن تضمین محقق نشد. اما خروج اجباری او از نجف، نارضایتی مردم را در ایران بیش از هر زمان دیگری افزایش داد. رژیم شاه بود که در این حرکت شکست خورد. ارتباط تلفنی با تهران از پاریس آسان‌تر از نجف بود، زیرا شاه می‌خواست ایران از هر طریق ممکن به جهان غرب متصل شود و بنابراین پیام‌ها و دستورالعمل‌هایی که امام ابلاغ می‌کرد، می‌توانست جانشینی بی‌وقفه‌ای از سوی شاه داشته باشد. مقر متواضعانه ای که او در خانه ای کوچک روبروی خانه ای که در آن زندگی می کرد ایجاد کرده بود. علاوه بر این روزنامه نگاران از سراسر جهان به فرانسه سفر کردند و به زودی تصویر و سخنان امام در رسانه های گروهی سراسر جهان حضوری روزمره پیدا کرد.

در همین حال، در ایران، شاه به طور مستمر در حال تغییر دولت خود بود. نخست، شریف امامی را به نخست وزیری منصوب کرد، فردی که به نزدیک بودن به عناصر محافظه کارتر در میان علما شهرت داشت. سپس در 15 آبان، حکومت نظامی را به فرماندهی سرلشکر غلامرضا ازهاری تشکیل داد، اقدامی که صراحتاً توسط ایالات متحده به آن تاکید شده بود. این گونه مانورهای سیاسی تأثیری در پیشرفت انقلاب نداشت.

امام در 23 نوامبر، یک هفته مانده به آغاز ماه محرم، بیانیه ای صادر کردند و در آن این ماه را به شمشیر الهی در دستان رزمندگان اسلام، بزرگان دینی، فدائیان محترم ما و همه تشبیه کردند. یاران امام حسین سیدالشهدا(ع)». او ادامه داد: «آنها باید از آن نهایت استفاده را ببرند. با توکل به قدرت خداوند باید ریشه های باقی مانده این درخت ظلم و خیانت را قطع کنند. حکومت نظامی خلاف شرع بود و مخالفت با آن یک وظیفه شرعی بود ( 45) .

با شروع ماه محرم تظاهرات گسترده خیابانی در سراسر ایران برگزار شد. هزاران نفر کفن سفید پوشیدند و با این علامت نشان دادند که آماده شهادت هستند و به دلیل رعایت نکردن مقررات منع آمد و شد کشته شدند. در نهم محرم، یک میلیون نفر در تهران راهپیمایی کردند و خواستار پایان سلطنت شدند و فردای آن روز، روز عاشورا، بیش از دو میلیون تظاهرکننده در هفده نقطه، اعلامیه ای را با تحسین به تصویب رساندند که مهمترین آن تشکیل مجلس شورای اسلامی بود. حکومت اسلامی به رهبری امام خمینی.

ارتش به کشتار ادامه داد، اما نظم و انضباط نظامی شروع به تزلزل کرد و انقلاب نیز به لطف اعلام اعتصاب سراسری در 18 دسامبر، ابعاد اقتصادی پیدا کرد. شاه با متزلزل شدن رژیم خود، سعی کرد سیاستمداران سکولار و لیبرال- ناسیونالیست را درگیر کند تا از تشکیل حکومت اسلامی جلوگیری کند.

در 3 ژانویه 1979، شاهپور بختیار از جبهه ملی (جبهه ملی) به عنوان نخست وزیر جایگزین ژنرال ازهاری شد. برنامه‌هایی در نظر گرفته شد تا به شاه اجازه دهند از کشور 


 


ارسال شده در توسط علی

 

بسم الله الرحمن الرحیم-نظریات شخصی است- من وارد سایت مجازی نرم افزارها شدم- یک برنامه بنام فروشگاه علی بابا من انراسوار کردم- علی بابا وچهل درد بغداد  داستان بسیارمعروفی است کهچندین فیلم ازان ساخنه شده است شخصی به اسم علی بابا خالید   با همکاری چهلدزد اموال ثروتمندان رامیدزیدند ودرغاری به افرادبی بضاعت شد یک جوانی درچین بادست خالی ابتکاری کرد فروشگاهی به همین نام-علی بابا ساخته است که بسیارمعظم است این فروشگاه به همه  زبان ها  بر نامه درست کرده است - من دریکی از سایت های  نرم افزاری  دیدم که نوشته است فروشگاه  علی بابا- من انرا سوار کردم وامدم باز کنم یک صفحه چینی امد وتبلت قفل کردپیش دوست دارم متخصص کامپیوتر است ومغازه هم دارد- ایشانگفت اخرین برنامه ای که سوارکردید کدام است ومن گفتم علی بابا ایشان فرمودند انراپاکن من پاک کردم- درست شدگفتم موضوع چی است؟؟ ایشان فرمودند  رهرسایتی وهر فایلی =پوشه مثلایک عکس  ادرس دارد- ادرس سه قسمت است قسمت اول بایادسعی کرد اصلامشابه نباشد  دوم وسط وسوم اخردردنیا سایتهای است ادرس رامینویسند وان  اگر اصلاح لازم داشت عمل میکند-جوانی یک برنامه درست کرد شما انراسوار ی کردی  که همین ادرس این علی بابا  را دارد انجناب این علی بابای  چینی  راملاحظه کرده است ولی نبیادان عنوان فارسیرابه ان اضافه میکردند این برنامه برای جماعت چینی  درایران  استئحالامثلاادرس ی از  سایت ها الاسکا- سیبری- شیلی  استفاده کنید  کسی باانها کاری ندارد واینرااضافهکنم کهمداوم سایتهایفارس ی زیادمیشود وبایدکمک کرد که ادرس ها مناسب باشد تداخل ایجادنکند -انشاالله

 

 

 

 

 

 

 


ارسال شده در توسط علی

 

رسانه های آمریکایی از مشکلات در زمینه تامین تسلیحات به اوکراین خبر دادند

ارسال - اسپوتنیک ایران  , 1920, 19.06.2023
 
Telegram
نیویورک تایمز به نقل از منابعی و معاون وزیر دفاع اوکراین می نویسد که کی یف به تامین کنندگان غربی 800 میلیون دلار برای تسلیحاتی که در شرایط جنگی نامناسب ارسال شده یا اصلا ارسال نشده اند، پرداخت کرده است.
به گزارش اسپوتنیک، بر اساس گزارش رسانه ها، این کشور از آغاز عملیات ویژه روسیه این مبلغ را برای قراردادهای مربوطه واریز کرده است. به گفته دو منبع درگیر در خرید تسلیحات توسط کی یف، در نهایت برخی از سلاح های مفقود شده ارسال شد و برخی از تامین کنندگان پول را پس دادند. با این حال، قراردادهای صدها میلیون دلاری در بهار امسال محقق نشد.
معاون وزیر دفاع اوکراین ولودیمیر گاوریلوف گفت: "ما مواردی داشتیم که پول پرداخت کردیم و چیزی دریافت نکردیم".
این مطلب همچنین خاطرنشان می کند که اغلب سلاح های غربی عرضه شده برای استفاده توسط سربازان اوکراینی نامناسب بوده، نیاز به تعمیرات جدی داشته و یا فقط برای استفاده به عنوان قطعات یدکی مناسب بودند. همانطور که کارشناسان اشاره کردند، در هر زمان، حدود 30 درصد از تسلیحات نیروهای مسلح اوکراین در دست تعمیر است. در عین حال، اوکراین تلاش می کند از انتقاد از تامین کنندگان غربی خودداری کند تا متحدانی را که به آنها کمک می کنند در وضعیت بدی قرار ندهد.
به عنوان مثال، برخی اسناد اوکراینی نشان می دهد که مقامات 19.8 میلیون دلار به شرکت آمریکایی Ultra Defense Corporation برای تعمیر هویتزرها پرداخت کرده اند. بعداً این تجهیزات بازپس فرستاده شد، اما در وضعیت "نامناسب برای ماموریت های جنگی". خاطرنشان می شود که پنتاگون در حال بررسی این موضوع در مورد مشکلات عرضه تسلیحات است.
روسیه در بهار گذشته یادداشتی به کشورهای ناتو به دلیل انتقال تسلیحات به اوکراین فرستاد. مسکو بارها خاطرنشان کرده است که هرگونه محموله ای که حاوی سلاح برای کیف باشد، به یک هدف قانونی برای ارتش روسیه تبدیل خواهد شد.
سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه نیز گفت که ایالات متحده و ائتلاف مستقیماً در درگیری نه تنها با تهیه سلاح، بلکه با آموزش پرسنل در بریتانیا، آلمان، ایتالیا و سایر کشورها دخالت داردند.
نوار خبری
0



ارسال شده در توسط علی

 

گزارش و تحلیل

ایران بیشتر از مصالحه سود می برد یا عربستان؟

ایران و عربستان سعودی - اسپوتنیک ایران  , 1920, 19.06.2023
 
Telegram
یکی از سوالهایی که این روزها بسیار مطرح می باشد این است که این ایران است که از مصالحه با عربستان سعودی سود بیشتری می برد یا عربستان سعودی؟
اگر در یک جمله بخواهیم به این سوال پاسخ دهیم می توانیم بگوییم هر دو به یک نسبت سود می برند.
اختلافات فیما بین ایران وعربستان سعودی اختلافاتی طولانی است که به صدها سال پیش بر می گردد.
حال ممکن است برخی بگویند خود عربستان سعودی چیزی حدود دویست سیصد سال است که تشکیل شده، پس چه طور اختلافات صدها سال است.
بله، درست است، اولین حکومت آل سعود سال 1744 توسط محمد بن سعود تشکیل شد و وی همان زمان با محمد بن عبد الوهاب بن سلیمان التمیمی عهد بست که عربستان سعودی را با ایدئولوژی وهابی متحد کند.
در آن زمان عربستان سعودی مشکلاتی کم و بیش مشابه ایران داشت، یعنی کشور به صورت ملوک الطوایفی توسط قبایل مختلف اداره می شد و هر منطقه دست یک قبیله بود و محمد عبد الوهاب ایده ای را مطرح کرد که بر اساس آن صفوی ها موفق شده بودند ایران را یکپارچه کنند.
سال 1501 میلادی شاه اسماعیل صفوی با تآسی به تفکر های شیخ صفی الدین اردبیلی موفق شده بود کل ایران را، که در آن زمان به صورت ملوک الطوایفی اداره می شد، یک پارچه کند.
البته ایران یکپارچه شیعه شده بود تا در مقابل عرب ها و عثمانی ها بایستد ولی محمد عبد الوهاب می خواست که عربها دوباره بر کشورهای اسلامی سیطره پیدا کنند و قدرت را از چنگ عثمانی ها در بیاورد و تصور می کرد این ایده می تواند برای عرب ها جذاب باشد وموجب متحد شدن آنها در مقابل عثمانی گردد، ولی خوب در نهایت دیدیم عثمانی ها همان حکومت اول آل سعود و وهابی ها را به دست مصری ها که عرب هم بودند نابود کردند .
از همان زمان محمد عبد الوهاب ومحمد بن دشمنی و خصومت با شیعه ها را در اولویت استراتژی حکومت تازه تاسیس یافته در جزیره عربی قرار داد ولی اصل ماجرا به خصومت های دیرینه قرن ها قبل تر میان عرب های جزیره عرب و ایرانی ها بر می گشت.
به همین دلیل هم می بینیم تاریخ روابط ایران و عربستان سعودی فراز و نشیب های زیادی داشته چه قبل از انقلاب اسلامی در ایران چه بعد از انقلاب اسلامی در ایران، به هر حال سعودی ها حکومت تازه تاسیس یافته ایران و ایدئولوژی آن را رقیب استراتژیک خود در نفوذ می دانستند.
چند سالی بود که آنها طرحی برای خارج کردن روحانیون وهابی از عربستان را به کمک سازمان های اطلاعاتی غربی مخصوصا سیا جهت مقابله با گسترش نفوذ کمونیسم و شوروی راه انداخته بودند.
به هر حال امروزه شرایط به گونه ای رقم خورده که هر دو یعنی ایران و عربستان سعودی به این نتیجه رسیده اند که به نفع شان است آتش بس اعلان کنند و بیش از این خود را درگیر رویارویی های فرسایشی نکنند.
هر دو بخش بزرگی از امکانات خود را هزینه مقابله با هم در منطقه کرده اند.
از سوی دیگر جهان به سمت چند قطبی رفته و دیگر ایالات متحده آمریکا جایگاه سابق خود را ندارد.
وزرای خارجه ایران و عربستان - اسپوتنیک ایران  , 1920, 17.06.2023
گزارش و تحلیل
همکاری های امنیتی ایران و عربستان در حوزه های آبی
در چنین شرایطی کشورهای منطقه ممکن است در آینده مجبور باشند طرف یکی از قطب های قدرت را بگیرند و خود به خود در مقابل دیگر قطب های قدرت قرار گیرند.
هم ایران هم عربستان سعودی هم بسیاری از دیگر کشورهای منطقه تمایل ندارند خود را میدان رقابت قطب های قدرت جدید در جهان ببینند.
آنها، مخصوصا کشورهایی که تا چند صباح پیش متحد آمریکا به حساب می آمدند، به وضوح می بینند که آمریکایی ها چه بلا هایی سر متحدین اروپایی خود آورده اند و به چه شکلی حاضر شده اند برای بقای اقتدار خود اینها را قربانی کنند و مجبور کنند برای بقای قدرت آمریکا از منافع ملی شان هزینه کنند، و طبیعتا کشورهایی مانند عربستان و مصر و امارات و کویت و قطر و عمان و... نمی خواهند در این بازی قرار گیرند.
مضاف بر همه اینها سعودی ها متوجه شده اند که آمریکایی ها متحد قابل اعتمادی به حساب نمی آیند و فقط به دنبال آن هستند که اموال آنها را به بهانه های مختلف سرقت ببرند (امری که هنوز اروپایی ها متوجه نشده اند) و به بهانه مقابله با ایران و تهدید های ایران برای آنها و... در حال فروش اسلحه های نا کار آمد به آنها می باشند و دارند پولهای آنها را به این وسیله از چنگشان خارج می کنند.
همچنین عربها می بینند که اسرائیل از باز کردن روابط با آنها دنبال آن است که آنها را با ایران درگیر کند و آنها قربانی هرگونه رویارویی با ایران شوند و خود اسرائیل دور از درگیری باشد و خوب طبیعتا آنها تصمیم گرفته اند این بساط را از زیر پای اسرائیل بکشند و بازیچه اسرائیل نباشند (امری که هنوز یکی دو تا از همسایه های ایران مخصوصا همسایه شمالی متوجه آن نیستند).
از سوی دیگر طبق جمع بندی اکثر مراکز مطالعات جهان بازار آتی انرژی برای غرب آسیا طی چهار دهه آتی شرق آسیا خواهد بود و به نفع کشورهای عرب حوزه خلیج فارس است که از طریق ایران با شرق آسیا ارتباط زمینی برقرار کنند و هزینه های حمل و نقل برای آنها کاهش یابد.
مضاف بر اینها آنها تمایل دارند از طریق زمینی و از کانال ایران و عراق و سوریه به شمال یعنی روسیه و اروپا نیز متصل شوند وطبیعتا تا وقتی که با ایران مصالحه نکنند امکان ندارد این خطوط ارتباطی برقرار گردد.
ملاحظه کنید که هنوز جوهر توافق ایران و عربستان سعودی در پکن خشک نشده سوریه به جامعه عرب برگشت و قرارداد احداث جاده بصره به اروپا از طریق ترکیه منعقد گردید (که ایران هم دراین پروژه سهم دارد).
در چنین شرایطی می بینیم که ایران به قطب میانی اتصال همه این شاهراه ها به هم تبدیل می شود و در چنین شرایطی ایرانی ها هم می توانند نقش مؤثرتری در فضای بین المللی داشته باشند و امکان تحریم آنها بسیار سخت تر خواهد شد.
سیاست دولت جدید ایران برای مقابله با تحریم ها مبنی بر تبادل تجاری با کشورهای دیگر با استفاده از ارزهای محلی وتمرکز روی توسعه روابط خود با کشورهای پیرامون ایران و همچنین کشورهای غیر محدود به تحریم های آمریکا است.
در چنین شرایطی در صورتی که ایران به قطب میانی شاهراه های تبادل تجارت جهانی تبدیل شود خود به خود ایران توانسته همه تحریم ها را بشکند چون حتی اگر ایالات متحده هم اراده کند همه کشورهای جهان ترجیح خواهند داد که از کانال های امن تر و ارزان تر کالای خود را جا به جا کنند و حاضر نخواهند بود به تحریم های آمریکا تمکین کنند.
مضاف بر اینها فراموش نکنید به صورت تاریخی درآمد اصلی ایران از عوارض عبور کالای جاده ابریشم از ایران بوده و نه از صادرات نفت و... و خوب طبیعتا ایران می تواند این جایگاه خود را پس بگیرد.
با توجه به این شرایط است که می بینیم آمریکایی ها تلاش دارد به نحوی با ایران فعلا کنار بیاید تا ببینند چه می شود و همه صحبت هایی که این روزها از مذاکرات پشت پرده غیر مستقیم میان ایران و آمریکا می شود را می توان در این راستا تلقی کرد.
نباید تصور کرد که آمریکا و اسرائیل آرام خواهند نشست و بدیهی است اسرائیل از چنین شرایطی بسیار ناراحت است و نهایت تلاش خود را انجام خواهد داد تا این شرایط را به هم بزند.
فراموش نکنید چندین دهه است اسرائیلی ها و آمریکایی ها روی پروژه خصومت میان اعراب و ایران سرمایه گذاری کرده اند و روزشماری می کردند که جنگ شیعه - سنی میان مسلمانان شروع شود ولی به یکباره همه نقشه های آنها نقش بر آب شد.
فروش اسلحه آمریکا به کشورهای عربی کاهش خواهد یافت و امید اسرائیل به جنگیدن با ایران در زمین اعراب هم از بین رفته.
بدیهی است در چنین شرایطی هم ایرانی ها سود زیادی از مصالحه می برند هم سعودی ها وبه همین دلیل به نظر می رسد هر دو کشور تلاش دارند همه اختلافات سابق را کنار بگذارند و روی مشترکات با هم کار کنند.
نوار خبری
0



ارسال شده در توسط علی

 

بسم الله الرحمن الرحیم- نظریات شخصی است-حقوق بازنشستگی درالمان- جنای اقای کمونیست فرمودند ایرانیان میگویند به امان خدا رها شده است ماکمونیست میگویم به امان طبیعت رها شده است-کمی بیانصافی کردن من دراین باره به - اینترنت رفتم- کارشناس معروف المانی گفترای چهل سال پیش حقوق بازنشستگی چهل درصد کم شده است- اما هرکس تمام وقت کار کند حقوق بازنشستگی بیش از همه اروپا است-شش حالت دارد کسی کهخود  -خودفرما است-خوداش برای خوداش کار میکند-ایشان فقط چهاردصد درامدبهدولت میدهد- دولت به ایشان هچگونه  حقوق بازنشستگی نمیدهد- یک کمک به دولت است بابخش بیمه خصوصی قراردادببدند انواع مختلف دارد باطرح های مختلف یکی ازان هامسئله ایشانراحل میکند- ویا ایشان کارمند یک شرکت خصوصی است ایشان  سه درصدازحقوق میدهد شرکت چهاردرصد یا نفری 105 یورو درماه میدهد اینهم کمک به دولت است  باز ایشان دوراه دارد یکی بیمه شرکت میشود هم حقوق بسیاربمثلا هرپیشه ها کارگردانها کسانی  یک کارکوچک ساختمانی دارند این ها با بیمه های  شخصی قرارداد ببندند-دانشجویان هنوزنگاه نکردم وبچه ها طبق گفته فلان جناب تاماهی دوهزاریورو  ولی بشرطیپدر هیچگونه درامدینداشته باشد برایهرنفر تامین اجتماعی تا دوهزاریورومیدهد وبادرامد خانواده کمبودان تا دوهزاریور میدهد اما اگرخانهندارد اجاره باید بکندپول اجاره هم میدهند واخیراهم بیمه پزشکی شروع شده است که هنوز انر- میدهم- اما کارمندان دولت یاتمام وقت هستند یانیمه وقت هستند قرارداد میکنند ما چهل وپن سال کار میکنیم مالیات انزمان را میدهند ولی کمتراز سی شش سال کار کنند حقوق باز نشستگی تا 63 سال میگرنند هردوماه یک پایه میگیرندنیمه وقت  باید حداقل شانزده سال کارکند تاحقوق نصف بکگیرد وگرنه سالی 150 یورو ولی درنظرباید داشت که  مالیات فقط  سه درصد است درمابقه اروپا کمترین بیست وپنچ درصد است اما یکمقدر تضمین شده است ومقداردیگر بستگی به بودجه دارد-پاداش هم همینطور است اگر نتواند پاداش دهند بجای ان 150 یورو میدهند-حال دلدلیل ان  چیست- المان درسابق یکتاز در کلا های صنعتی بودامروزه رقیب زیاد شده است امریکا میزانکمی صادرات داشت حال بشدتوارد شده است روسیه واردشده است چین هندوستان وغیره وارد بازارشدند-بخش افریق مال فرانسه است وبخشی مال  انگلستان است وخاورمیانه ازصحنه خارج شده است قبلا المان در کرهجنوبی رادیو درست میکرد همان رادیودرالمان 1100 مارک فروخته میشد درکره جنوبی 550 مارک میشد به المان که میاید900 مارک میشد وهر رادیو 450مارک مالیات میداد امروزه بعلت کمی جمعیت کارگرنیست ودرنتجه قیمت کارگر زیادمیشود وفروش اصلی مال خارج است میابیست مثلا المان کارخانه درلهستان بزند که به کارگرالمانی نیاز ندارد وهممتواندمالیات خوب بگیرد وهم دربازار رقابت کند اما امروزه کشورها دلار زیادندارند وبرای خود وپشتوانه نیازمند دلار هستند مقداری باید هم پای پای شوولی اگاهبود اختلافات دروند اقتصاد ضرب میزند نباید اختلافات شروع شودولی امریکا برای جلوگیری ازپیشرفت کشوره سخت مخالفت میکند وبحران سازی میکند که انها شاخی نشوند


 


ارسال شده در توسط علی
   1   2   3   4   5   >>   >

بهمن 1388
اسفند 1388
فروردین 1389
اردیبهشت 1389
خرداد 1389
تیر 1389
مرداد 1389
مرداد 89
شهریور 89
مهر 89
آبان 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
شهریور 90
مهر 90
آبان 90
آذر 90
دی 90
بهمن 90
اسفند 90
فروردین 91
اردیبهشت 91
خرداد 91
تیر 91
مرداد 91
شهریور 91
مهر 91
آبان 91
آذر 91
دی 91
بهمن 91
اسفند 91
فروردین 92
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
آذر 92
دی 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
اردیبهشت 93
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
شهریور 93
مهر 93
آبان 93
آذر 93
دی 93
بهمن 93
اسفند 93
فروردین 94
اردیبهشت 94
خرداد 94
تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
اردیبهشت 95
خرداد 95
تیر 95
مرداد 95
شهریور 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
بهمن 95
اسفند 95
فروردین 96
اردیبهشت 96
خرداد 96
تیر 96
مرداد 96
شهریور 96
مهر 96
آبان 96
آذر 96
دی 96
بهمن 96
اسفند 96
فروردین 97
اردیبهشت 97
خرداد 97
تیر 97
مرداد 97
شهریور 97
مهر 97
آبان 97
آذر 97
دی 97
بهمن 97
اسفند 97
فروردین 98
اردیبهشت 98
خرداد 98
تیر 98
مرداد 98
شهریور 98
مهر 98
آبان 98
آذر 98
دی 98
بهمن 98
اسفند 98
فروردین 99
اردیبهشت 99
خرداد 99
تیر 99
مرداد 99
شهریور 99
مهر 99
آبان 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اسفند 99
فروردین 0
اردیبهشت 0
خرداد 0
تیر 0
مرداد 0
شهریور 0
مهر 0
آبان 0
آذر 0
دی 0
بهمن 0
اسفند 0
فروردین 1
اردیبهشت 1
خرداد 1
تیر 1
مرداد 1
شهریور 1
مهر 1
آبان 1
آذر 1
دی 1
بهمن 1
اسفند 1
فروردین 2
اردیبهشت 2
خرداد 2
تیر 2
مرداد 2
شهریور 2
مهر 2
آبان 2
دی 2
آذر 2
بهمن 2
اسفند 2
فروردین 3
اردیبهشت 3
خرداد 3
تیر 3
مرداد 3
شهریور 3
مهر 3
آبان 3