بسم الله الرحمن الرحیم- نظریات شخصی است- به پارسی بلاگ بروید عنوان ارایه اقای امیر محمد کرد را مظالعه کنید یخصوص مقاله ا قای رضوان ریسی نیا- درباره هوش مصنوعی-یک درس خدا شناسی است- هوش مصنوعی میتواند یک عکس قلابی را بسازد ویک مقاله قلابی بسازدولی نمیتواندمنابع حدیث را بدهید حدیث جعلی را تشخیص دهد وناتوانیهای فراوان حدیت راهم نمیتواند تفسیر از خود کند که درایندهمیخواهد چنین کند فعلا ضعف های فراوان دارد-در آخر هم چند کاربرد هوش مصنوعی در زندگی را بیان کردند:یکی از مقالات متعلق به اقای رضوان ریسی نیا در باره هوش مصنوعی است- هوش مصنوعی در موا ردی راتشخیص دهد مثلا چهره ها رامیتواند تشخیص دهد-ولی در تشخیص گفتار هنوز نمیتواند تشخیص بدهد- هوش مصنوعی میتواند ایجاد دیپ فیک یعنی یصورت عمیق تصاویر تقلبی غیر واقع را بوجود اورد نمیتواندبیانات راخوداش تفسیر درست کند اگر منابع حدیثی را به او بدهند نمیتواندحدیث جعلی را تشخیص دهد.ونمیتواند خوداش حدیث راخوداش انرا تفسیر کند انتشخیص الگو و رفتار:
در تشخیص الگو، الگوریتم ها و مدلهایی طراحی میشوند که قادر به تشخیص الگوهای خاص در داده ها هستند. این الگوریتم ها برای تشخیص الگوهای صوتی تصویری متنی و ... استفاده میشوند. به عنوان مثال الگوریتم های تشخیص الگو در شناسایی چهره ویژگی های خاصی از صورت را شناسایی میکنند و افراد مختلف را تشخیص میدهند. در تشخیص گفتار سعی میشود تا برای تشخیص و تفسیر گفتار انسان الگوریتم ها و مدلهایی طراحی شوند. این الگوریتم ها به شناسایی کلمات و جملات مورد استفاده در یک گفتار کمک میکنند و در برخی موارد به ترجمه گفتار از یک زبان به زبان دیگر می پردازند.
2. دیپفیک و شبکه های مولد:
هوش مصنوعی در ایجاد دیپ فیک ها (تصاویر و ویدئوهای تقلبی) و استفاده از شبکه های مولد به کار میرود. هوش مصنوعی AI با استفاده از الگوریتم های یادگیری عمیق قادر به تولید تصاویر و ویدئوهای واقعی خواهد بود حوزه هایی مانند سینما، تبلیغات و امنیت به این سیستم نیاز پیدا خواهند -درحالیکه انسان ازاغاز خلقت میتواند این خصوصیات رادارا باشد گس روح وذهنیت انسان قادر خواهد این خصلت هارا داشته باشد بعلاوه استعدادهای بیشمار-اینسوال مطرح است که منبع این استعدادها که روح است چگونه به این استعدادها دست پیدا کرده است وفقط جواب ان بی شک خداوند منان است وبس