خونِ جوشانِ امام حسین علیه السلام

 

 

جهان

          

اخبار   /   دیدگاه   /   دیدگاه

«سرزمین ناآزادگان»: جنگ مدیر ترامپ علیه فعالیت‌های طرفدار فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا

سه شنبه، 1 آوریل 2025، 11:07 ق.ظ   [آخرین به روز رسانی: سه شنبه، 01 آوریل 2025، 11:07 صبح ]

 

 

نوشته رویا پور باقر

مومودو تال، فعال بریتانیایی-گامبیایی و دانشجوی سابق دکترا در دانشگاه کرنل، روز سه‌شنبه از طریق بیانیه‌ای در دسته X خود اعلام کرد که ایالات متحده را به دلیل تهدید به اخراج ترک می‌کند.

این فعال دانشجویی حامی فلسطین اخیراً علیه دولت دونالد ترامپ به دلیل دستورات اجرایی بحث برانگیز آن در مورد هدف قرار دادن دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه های آمریکا شکایت کرده است که او را به اخراج نیز تهدید کرده است.

مومودو بی توجهی آشکار دولت آمریکا به قوه قضائیه و حاکمیت قانون را محکوم کرد و در عین حال از کسانی که در مورد نسل کشی مداوم فلسطینیان توسط رژیم اسرائیل مورد حمایت آمریکا سکوت می کنند انتقاد کرد.

"برای هر کسی که سکوت کرده است، فقط بدانید که شما هم در امان نیستید. آیا زندانی شدن کسانی که علیه یک نسل کشی صحبت می کنند بازتاب ارزش های شماست؟ آیا این همان ملتی است که می خواهید در آن زندگی کنید؟" او نوشت.

سرکوب همبستگی فلسطینی ها اکنون برای حمله گسترده به هر نوع بیانی که روابط ظالمانه و استثمارگرانه در ایالات متحده را به چالش می کشد استفاده می شود.

مومودو یک مورد مجزا نیست. دولت ترامپ اخیراً روادید بیش از 300 دانشجو را به دلیل فعالیت های طرفدار فلسطین در به اصطلاح "سرزمین آزاد" لغو کرد، جایی که آزادی بیان یک حق انحصاری برای کسانی است که از مجتمع نظامی-صنعتی ایالات متحده حمایت می کنند.

در حالی که مقامات آمریکایی ادعا می کنند که این اقدام با نگرانی های امنیت ملی مرتبط است - یک تعبیر دیرینه برای حمایت از نیابت صهیونیستی خود - به وضوح رویکرد گزینشی به آزادی بیان و فعالیت در ایالات متحده را افشا می کند.

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا که به دلیل روابط نزدیک با گروه‌های لابی صهیونیستی مانند آیپک شناخته می‌شود، در دفاع از این سیاست، اظهار داشت: ما هم مانند هر کشوری در جهان حق داریم که شما را از کشورمان بیرون کنیم.

ایران دانشجویان اخراج شده از آمریکا را به عنوان بخشی از سرکوب اعتراضات طرفدار فلسطین توسط ترامپ خواهد پذیرفت https://t.co/NE5Zop66S5

پرس تی وی?? (@PressTV) 30 مارس 2025

روبیو همچنین از اینکه ذهن‌های درخشانی که در دانشگاه‌های آیوی لیگ تحصیل می‌کنند «دیوانه» خطاب کند، صرفاً به این دلیل که مخالف نسل‌کشی مداوم فلسطینیان در غزه هستند، دریغ نکرد.

همانطور که بن ویزنر، مدیر اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا، مشاهده کرد، "یک چیزی منحصر به فرد در ارسال پیام به بهترین و باهوش ترین افراد در سراسر جهان وجود دارد، که به طور سنتی به دلیل باز بودن، به دلیل آزادی، به دلیل نیروی فکری خود به دانشگاه های ایالات متحده هجوم آورده اند و اکنون می گویند "ما شما را اینجا نمی خواهیم."

در واقع، هر کشوری این اختیار را دارد که ویزا را برای افراد غیرشهروند، چه توریست، دانشجو یا مقیم طولانی مدت لغو کند. با این حال، این اقدام چقدر موجه است؟

اعتراضات گسترده دانشجویان و اردوگاه های دانشگاهی در سراسر ایالات متحده در پاسخ به حمایت مستقیم دولت و حمایت مالی از جنگ نسل کشی اسرائیل علیه غزه آغاز شده است. هم دانشجویان آمریکایی و هم دانشجویان خارجی در مؤسسات مختلف صدای خشم خود را نسبت به همدستی آمریکا در قتل عام جاری بلند کرده اند.

آنها تنها نشانه انسانیت و سلامت عقل در دنیای غرب غیرانسانی و کر کننده‌ای ساکت بوده‌اند. این معترضان مستحق تشویق ایستاده بودند - اما در عوض، این افتخار به قاتلی داده شد که از اکتبر 2023 بر نسل‌کشی بیش از 50000 فلسطینی در غزه که بیشتر آنها کودک و زن بودند، ریاست می‌کرد.

بار دیگر، ریاکاری آمریکا و استانداردهای دوگانه در مورد حقوق بشر و آزادی بیان کاملاً به نمایش درآمده است.

دو سال پیش، شورش‌های مرگبار در جمهوری اسلامی ایران نه تنها با حمایت آمریکا، بلکه توسط آن سازماندهی شد. این بازی منصفانه برای قشر آمریکایی «تغییر رژیم» بود، در حالی که اعتراضات قانونی دانشجویی در ایالات متحده برچسب «تروریسم» می‌خورد.

مثال مناسب دیگر اعتراضات هنگ کنگ در سال های 2019-2020 بر سر لایحه استرداد است. هدف از این لایحه بستن شکاف قضایی مربوط به یک پرونده قتل در تایوان بود، اما احساسات ضد چینی به ناآرامی های گسترده دامن زد که شاهد مشارکت فعال اتباع داخلی و خارجی بود.

جای تعجب نیست که ایالات متحده مشتاقانه از آشوبگران حمایت کرد و اقدامات آنها را مبارزه برای دموکراسی خواند. مایک پمپئو، وزیر امور خارجه وقت آمریکا، حتی از دولت چین خواست به حقوق معترضان احترام بگذارد و خشونت را - که حتی پس از خروج دولت منطقه اداری ویژه هنگ کنگ (HKSAR) از این لایحه ادامه داشت - به عنوان سنگ بنای آزادی دموکراتیک توصیف کرد.

بنابراین، وقتی اعتراض‌ها با منافع آمریکا همسو می‌شوند، فعالیت‌گرایی در صحنه جهانی مورد تجلیل و تشویق قرار می‌گیرد – شاید حتی مستحق یک دسته جدید گرمی.

بهایی که ما برای آزادی پرداختیم

در دولت ترامپ، دانشجویان طرفدار فلسطین به دلیل ابراز حمایت با عواقب شدیدی مانند تعلیق و اخراج مواجه می شوند. ما با دو نفر در مورد تجربیات آنها صحبت کردیم.


از قضا، این تظاهرات طرفدار فلسطین از اجرای قوانین آمریکا مانند قانون لیهی حمایت می کنند که دولت ترامپ آشکارا از آن بی اعتنایی کرده است.

بررسی پرونده افرادی که ویزا و حتی گرین کارت آنها توسط دولت ترامپ لغو شده است، بیش از پیش بر ریاکاری آشکار آمریکا تأکید می کند.

ممکن است تصور شود که افراد مورد هدف در آسیب رساندن به اموال عمومی یا آسیب رساندن به غیرنظامیان دست داشته اند. با این حال، دور از این مورد است.

علیرضا دورودی، دانشجوی ایرانی دکترای دانشگاه آلاباما، بدون توضیح بازداشت شد. وکیل وی اظهار داشت: "ما معتقد نیستیم که وی مظنون به ارتکاب جرم و یا مشارکت در هیچ فعالیت سیاسی باشد."

رومیسا اوزتورک، دانشجوی تحصیلات تکمیلی ترکیه در دانشگاه تافتس، ویزای خود را به دلیل مشارکت در نگارش مقاله ای درباره غزه در روزنامه دانشگاه لغو کرد.

در حالی که یک سخنگوی وزارت امنیت داخلی ادعا کرد که او در فعالیت هایی برای حمایت از جنبش مقاومت حماس شرکت داشته است، هیچ مدرکی برای حمایت از این موضوع وجود ندارد. در مقاله او اصلاً به حماس اشاره نشده بود. او صرفاً در مورد نسل کشی جاری در غزه نوشت و خواستار آن شد که مدرسه از رژیم اسرائیل صرف نظر کند.

در نتیجه، ناظران بازداشت او توسط ماموران فدرال را به‌عنوان آدم‌ربایی و نه دستگیری توصیف کردند و فیلم‌ها تأیید کردند.

موارد دیگر عبارتند از رانجانی سرینیواسان، کاندیدای دکترای هندی، که پس از حضور ماموران در خانه وی در دانشگاه کلمبیا بدون حکم بازداشت، از ایالات متحده گریخت. بادر خان سوری، دانشجوی هندی فوق دکترا در دانشگاه جورج تاون، بازداشت شد، اگرچه یک قاضی فدرال مانع اخراج او شد.

گزارش قانونی اخراج مهاجران توسطترامپ

راشل حمدون از نیویورکpic.twitter.com/QPjYM0phMW

پرس تی وی?? (


ارسال شده در توسط علی

بسم الله الرحمن الرحیم-نظریات  شخصی است- جناب اقای تیک تاک- البته من کمی را توانستم باز کنم-در  جلسه اول  یک دختر خانم غربی روی یکنیمکت با تزین شرقی نشته پشت اش یک دیوار کوتاه دارد   ویک ضلع عمود بران  یک حوضکوچک با کاشی ابی رنگ باز وپشت درختان  وگیتاری دردست یک جمله به انگلیسی میگید برای خوشگذارنی بیا اینجا دفعه دوم خانم های وجوانان افغانیبودن یک برنامه یک ایرانی تنها مانده ویکخانم زیبا روی درحال خواند روزنامه جملاتی ان اقا میگوید هدف خلقت بالاترازین حرفها است تکامل ورشد  حدیندارد والبته فرمودند  سهم دنیایی هم نباید فراموش شود اما نه بسبک عرب جاهلی ارزش بانوان واقایان پایین نیاورید فرشتگان تعجب میکنند که به این انسان سجده کردند وتعجب میکنند باینهمه عقل وفطرت و  قلب  وفرستاد شدند  تعداد زیاد رسول ونبی صلواته الله علیهم الاجمعین این سبک باربیاید نفرین انها مستجاب  دعای خیرانهاهم مستجاب است ازشهوات پول دراوردن  هنر نیست ازکمالت  ورشد وپیشرفت واقعی پول دراوردن هنر است


ارسال شده در توسط علی

بسم الله الرحمن الرحیم-نظریات شخصی است    در کتاب حرکت وزمان علامه ایت الله دکتر مرتضی مطهری شهید والا مقام  رحمت الله علیه صفحه شانزده در باب اهمیت مباحث حرکت- مارکسیست ایرانی- فرمودند- جهان خود سامان است وبی نیاز به خالق وماحصل کلام اینکه جهان یله ورها است وانرا خدای نیست بحث تضاد وحرکت راهمانطور که مارکسیست طرح میکردند  فلسفه اسلامی به وجود وماهیت معتقد است یک سلول عصبی کدام بخش ان وجود است وکدام بخش ان ماهیت است یادرکل ماهیت است وجودکجا است ومامیدانیم صفت به ذات تبدیل نمیشود وذات به صفات تبدیل نمیشود وتاجریانهای خارجی اثر نگذارد سامان خودرا ادامه میدهد -تاثیراز خارج است درحالیکه تغیر در مارکسیست ازدرون است ایا این تغیر که ازدرون است کدام بخش ساماندهی میکند اتم ها ویا نترونها ویا هرجز اثری خاص دارد وچگونه کل اعصابتغیراتانها یک سان است مرکز ساماندهی کجا است ایا وجود میتواند درتغیرات بهغیروجود تبدیل شود ویا همیشه وجود تغیراتش جودی است وایاوجود تغیر میکند ویا ثابت است  شاید این اندازه کافی باشد وچگونه اعصاب درطول زمان یکسان باقی ماندند                                                                                                                                                                                                                                                                              


ارسال شده در توسط علی

هشدار خزانه داری آمریکا: کشورهای دیگر را از اقدامات متقابل در برابرعوارض وارداتی خود بر حذر می داریم


ارسال شده در توسط علی

یIR

مهم ترین نکات در اظهارات لاوروف در پایان دیدار با روسای وزارت خارجه ترویکای منطقه ساحل آفریقا:

16:06 03.04.2025مهم ترین نکات در اظهارات لاوروف در پایان دیدار با روسای وزارت خارجه ترویکای منطقه ساحل آفریقا: - اسپوتنیک ایران  , 1920, 03.04.2025© telegram ir_sputnik / مراجعه به بانک تصاویراشتراک

مهم ترین نکات در اظهارات لاوروف در پایان دیدار با روسای وزارت خارجه ترویکای منطقه ساحل آفریقا:

 

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه:

 

?نشست های چهارجانبه سران وزارت خارجه روسیه و ائتلاف ساحل (نیجر، بورکینافاسو و مالی) سالانه برگزار می شود.

 

?مسکو آماده خواهد بود تا تشکیل نیروی مسلح متحده ائتلاف کشورهای ساحل را تسهیل کند.

 

?مربیان روسیه به تعداد قابل توجهی در کشورهای ائتلاف ساحل کار می کنند.

 

?روسیه ایجاد ائتلاف کشورهای های ساحل را تلاشی برای ایجاد یک معماری امنیتی جدید در منطقه می داند.

 

?روسیه آماده ارائه کمک های همه جانبه به ائتلاف کشورهای ساحل در زمینه های دفاعی، امنیتی و اقتصادی است.

 

?کی یف با همدستی غرب از تروریست ها در ساحل حمایت می کند.

 

ما را در سایت و تلگرام اسپوتنیک دنبال

 

 


ارسال شده در توسط علی

 

 

End of مطالب پیشنهادی

 

او به خبرنگاران گفت: «با همه کشورها شروع می‌کنیم، بعد ببینیم چه می‌شود.»

دونالد ترامپ همچنین تهدید کرد که در صورت عدم توافق با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه برای آتش‌بس در اوکراین، بر کشورهایی که نفت روسیه را می‌خرند، تعرفه‌های ثانویه اعمال خواهد کرد.

او به شبکه ان‌بی‌سی گفت: «اگر من و روسیه نتوانیم در مورد توقف خونریزی در اوکراین به توافق برسیم و اگر فکر کنم این خونریزی‌ها تقصیر روسیه است... تعرفه‌های ثانویه بر نفت، بر تمام نفتی که از روسیه می‌آید، اعمال خواهم کرد.»

سخنان او باعث شد روز دوشنبه، پیش از اعمال تغییرات پیشنهادی‌اش در روز دوم آوریل، بازارهای بورس در آسیا و اروپا با افت شدید روبه‌رو شوند.

آمریکا تا کنون چه تعرفه‌هایی اعلام کرده است؟

اوایل این ماه، دونالد ترامپ اعلام کرد که تعرفه 25 درصدی بر وسایل نقلیه موتوری اعمال خواهد شد که قرار است از دوم آوریل اجرایی شود.

او می‌گوید تعرفه‌ها بر قطعات خودرو از ماه مه یا بعد از آن آغاز خواهند شد.

آمریکا سالانه حدود هشت میلیون خودرو به ارزش 240 میلیارد دلار وارد می‌کند.

دولت آمریکا اوایل ماه مارس، تعرفه‌های 25 درصدی بر کالاهای کانادا و مکزیک و تعرفه 10 درصدی بر واردات انرژی از کانادا اعمال کرد.

با این حال، وسایل نقلیه موتوری و قطعات آن که مطابق با توافق‌نامه تجارت آزاد آمریکا- مکزیک- کانادا تولید شده‌اند، تا زمانی که گمرک آمریکا سیستمی برای ارزیابی این عوارض طراحی کند، از این تعرفه‌ها معاف شده‌اند.

کاخ سفید اعلام کرد که تعرفه‌ها بر کانادا و مکزیک با هدف ترغیب این دولت‌ها به توقف جریان مهاجران غیرقانونی و قاچاق فنتانیل (یک داروی افیونی قوی) به آمریکا اعمال شده است.

پیشتر، در روز چهارم فوریه، آمریکا تعرفه 10 درصدی بر کالاهای چین اعمال کرد که در 4 مارس به 20 درصد افزایش یافت. (محموله‌هایی با ارزش کمتر از 800 دلار معاف هستند.)

چین با اعمال مالیات 10 تا 15 درصدی بر کالاهای آمریکایی مانند محصولات کشاورزی به این اقدام پاسخ داد.

کانادا هم با وضع تعرفه بر بیش از 40 میلیارد دلار کالاهای وارداتی از آمریکا مقابله به مثل کرده است. مکزیک از اعمال تعرفه‌های متقابل خودداری کرده است.

 

 


ارسال شده در توسط علی

 

بسم الله الرحمن الرحیم-نظریات شخصی است-جریان اخیر امریکا بعلت عدم مدیرت صحیح  و فهمیدن اینده  وحل مسئله روز  به این مسئله بغرنج رسیدند ششهزار  کارخانه متوقف شده است-چرا برای انکه کشا ورزی ودامپروی امریکا میتواست به دنیا کالا بفروشد ولی امروز 17.5 درصد جهان از امریکا خرید میکند براینکه کشاورزی هم حیاتی است وهم  باسرعت بیشتر اماده میشود وحتی وارد بازارجهانی میشند وچون قیمت انها پاینتراست برنده میشوند-دربسیاری کالا این چنین است- گسترش   بدونجهت علمی وبا  قدرت سیاسی ونظامی وبعضی کمک ها امریکا درشرایط مطلوب نگه میداشت کهامروزه تاحدی افت کرده است هیچگاه استرالیا  دلار خود مفت به امریکانمیدهد باید کالا به کالا پای یا پای شود وانهاهم کالای کشاورزی به امریکا صادر میکننددرگذشته  برای انکه کارخانجات  ادامه پیدا کنند تعدادی محدود قیمتهایخودرا بالا بردند تابتواند سرپا باشند بافروش کمتر  ولی وضعیت انها ثبات پیدا کرد همین کارهم  محمد رضا شاه درایران کرد   ولی بعداز انکه هم قیمتها بالا رفت ارزش ان ازبین رفت ومجبورشدن  به سمت خارج  روی بیاورند دردنیا تنها جایی که دلار داشت ومصرفی بود خاور میانه- و دوشهر نیچریه و  افریقای جنوبی بود که هردوکشور بعدا به خاک سیاه نشستند تنها امریکانبود وفرانسه هم همین روش راداشت با انقلاب ایران کمکم  خاورمیانه وارد فاز جدید شد که  خواستند با انقلاب مخملی  اینکشور را درزیرچتر خود دربیاورند  وبحران شروع شد وافریقای جنوبی تاحدی از غرب دوری گزید وکشورهای لاتینمانندمکزیک  که برای او یکی از راه حل ها روش مواد مخدربود که بهامریگا و امریکای لاتین وفرانسه واز فرانسه به اسیا درمیاورد ولی بعدا درجهت صنعت و کالای کشاورزی   فعالیت های خوداش  شروع کرد- نماه کاخ سفید به بازار  که  دراینده نزدیک بورسهای مهم  دو تا سه درصد افت خواهند داشت این است زمان کش وقوس است-تامبلینگ=  وهیچکس دقیقا  نمیداندچه میشود جز اقای ترامپ که معتقد است وضع کار به م مراتب بهتر خواهد شد در رسانهای امریکا گفتند  وا دیگر با  سایت ایکس معاملهنخواهیمکرد   وکم بودپول را اقای ایلان ماکس ریس ان ازجیب خود بپردازد- ایشان تصور میکند دربعضی موارد مانندموشک سازی تبحر دارد درسیاست واقتصادهم تبحر داد درحالی که هررشته ای مدیریت خاص خود دارد وزمانی که اقتصاد سیاست امریکا بدون درد سر وبه راحتی میگذشت تمام شده است سیاست الهی گاهی اسا ن میگیرد وگاهی سخت تاانسانها دقیقا ازمایش بدهند وضعف خودر ابفهمند واراده الهی هم درنظر داشته باشند وطبق مانیفست الهی عمل کنند ولو درک کامل نداشته باشند وتارشد واقعی پید کنند

 

 


ارسال شده در توسط علی
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >

بهمن 1388
اسفند 1388
فروردین 1389
اردیبهشت 1389
خرداد 1389
تیر 1389
مرداد 1389
مرداد 89
شهریور 89
مهر 89
آبان 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
شهریور 90
مهر 90
آبان 90
آذر 90
دی 90
بهمن 90
اسفند 90
فروردین 91
اردیبهشت 91
خرداد 91
تیر 91
مرداد 91
شهریور 91
مهر 91
آبان 91
آذر 91
دی 91
بهمن 91
اسفند 91
فروردین 92
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
آذر 92
دی 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
اردیبهشت 93
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
شهریور 93
مهر 93
آبان 93
آذر 93
دی 93
بهمن 93
اسفند 93
فروردین 94
اردیبهشت 94
خرداد 94
تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
اردیبهشت 95
خرداد 95
تیر 95
مرداد 95
شهریور 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
بهمن 95
اسفند 95
فروردین 96
اردیبهشت 96
خرداد 96
تیر 96
مرداد 96
شهریور 96
مهر 96
آبان 96
آذر 96
دی 96
بهمن 96
اسفند 96
فروردین 97
اردیبهشت 97
خرداد 97
تیر 97
مرداد 97
شهریور 97
مهر 97
آبان 97
آذر 97
دی 97
بهمن 97
اسفند 97
فروردین 98
اردیبهشت 98
خرداد 98
تیر 98
مرداد 98
شهریور 98
مهر 98
آبان 98
آذر 98
دی 98
بهمن 98
اسفند 98
فروردین 99
اردیبهشت 99
خرداد 99
تیر 99
مرداد 99
شهریور 99
مهر 99
آبان 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اسفند 99
فروردین 0
اردیبهشت 0
خرداد 0
تیر 0
مرداد 0
شهریور 0
مهر 0
آبان 0
آذر 0
دی 0
بهمن 0
اسفند 0
فروردین 1
اردیبهشت 1
خرداد 1
تیر 1
مرداد 1
شهریور 1
مهر 1
آبان 1
آذر 1
دی 1
بهمن 1
اسفند 1
فروردین 2
اردیبهشت 2
خرداد 2
تیر 2
مرداد 2
شهریور 2
مهر 2
آبان 2
دی 2
آذر 2
بهمن 2
اسفند 2
فروردین 3
اردیبهشت 3
خرداد 3
تیر 3
مرداد 3
شهریور 3
مهر 3
آبان 3
آذر 3
دی 3
بهمن 3
اسفند 3
فروردین 4
اردیبهشت 4
خرداد 4
تیر 4